Dėl eismo ribojimų 14 maršruto autobusai iš Rudaminos Naujosios Vilnios kryptimi iki stotelės Naujosios Vilnios žiedas kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos Linksmąja ir Pramonės gatvėmis iki stotelės Naujoji Vilnia. Atgal link Rudaminos autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Linksmojoje bei Naujosios Vilnios stotelėse, o nestos Rytų (Gerovės g.), Karklėnų, Žvirblių, Gerovės, Tremtinių, Dūmų, Jankos Kupolos, Ievų, Gandrų, Rugiagėlių, Bičių, Užkiemio ir Arimų stotelėse.

18 maršruto autobusai iš Antakalnio Naujosios Vilnios kryptimi iki Uosių stotelės važiuos įprasta trasa, o toliau – Alberto Kojelavičiaus ir Arimų gatvėmis iki Arimų stotelės. Atgal į Antakalnį autobusai kursuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Jankos Kupalos, Ievų, Gandrų, Rugiagėlių, Bičių, Užkiemio bei Arimų stotelėse, o nestos Alberto Kojelavičiaus (Naujosios Vilnios kryptimi), Dūmų, Tremtinių, Genių, Respublikinė psichiatrijos ligoninė, Parko bei Naujosios Vilnios žiedas stotelėse.

115 maršruto autobusai iš Antakalnio Naujosios Vilnios kryptimi iki Uosių stotelės važiuos įprasta trasa, o toliau važiuos Alberto Kojelavičiaus ir Arimų gatvėmis iki Arimų stotelės. Atgal į Antakalnį autobusai kursuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos Jankos Kupalos, Ievų, Gandrų, Rugiagėlių, Bičių, Užkiemio bei Arimų stotelėse, o nestos Alberto Kojelavičiaus (Naujosios Vilnios kryptimi), Dūmų, Tremtinių, Genių, Respublikinė psichiatrijos ligoninė, Parko bei Naujosios Vilnios žiedas stotelėse.

Su pakeistomis viešojo transporto maršrutų trasomis ir eismo tvarkaraščiais galima susipažinti nuo birželio 1 d. interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt. Taip pat viešojo transporto eismą realiu laiku keleiviai bet kada gali stebėti apsilankę interneto tinklalapyje www.stops.lt, mobiliuoju telefonu (m.stops.lt) arba mobiliosiose programėlėse m.Ticket ar Trafi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)