Naujų „Lidl“ parduotuvių atidarymai tradiciškai sulaukė nemažo susidomėjimo. Gausiai atidarymo rytą susirinkę pirkėjai buvo vaišinami spurgomis bei karštais gėrimais, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Lidl“ parduotuvė Vilniuje įsikūrė itin dinamiškoje ir judrioje sostinės dalyje, adresu Ukmergės g. 256. Ši parduotuvė savo konceptu orientuota į pirkėjo patogumą bei greitą apsipirkimą. Parduotuvė yra integruota į Vilniaus architektūros gide esantį pastatą bei įgavo simbolinį naują pavadinimą – „Lidl Haus“. Šiame pastate po vienu stogu atvykę pirkėjai turės galimybę ne tik apsipirkti, bet ir pasinaudoti kitomis paslaugomis. Parduotuvės dizainas taip pat pritaikytas prie pastato, todėl interjere vyrauja balta spalva.

Atnaujintoje automobilių stovėjimo aikštelėje prie „Lidl“ parduotuvės prekybos tinklas pirkėjams suteiks galimybę parkuoti automobilį nemokamai. Naujoje parduotuvėje įrengtas terminalas, kuriame suvedus valstybinį automobilio numerį, automobilį galima parkuoti 60 minučių nemokamai.

Pirmadienį Kaune taip pat atidaryta ir aštuntoji parduotuvė šiame mieste, ji duris atvėrė adresu Jonavos g. 40. Tai pirmoji tinklo parduotuvė atidaryta Kauno centre. Judrioje miesto dalyje, senamiesčio prieigose, atidarytos parduotuvės pastato fasado apdaila pritaikyta prie Kauno senamiesčio architektūros – panaudotos medžiagos ir spalviniai sprendimai pasirinkti pritaikant juos prie senamiesčio architektūros. Atsižvelgus į Kauno miesto urbanistikos specialistų rekomendacijas, parduotuvės fasadų apdailai buvo panaudotas specialiai pasirinktas raudonos spalvos klinkeris ir tamsių atspalvių apdailos plokštės, kurios spalviškai pritaikytos prie vyraujančios senamiesčio architektūros.

Atidarydamas naują parduotuvę prekybos tinklas „Lidl“ prisidėjo ir prie miesto infrastruktūros pagerinimo. Buvo rekonstruota vieša, Kauno miesto savivaldybės administracijai priklausanti, aikštelė, kurioje įrengta apie 100 automobilių stovėjimo vietų. Jonavos g. taip pat sutvarkyta pėsčiųjų zona, naujai įrengti pėsčiųjų takai, poilsio suoleliai, šiukšliadėžės, gatvių apšvietimas, aplinka apsodinta medžiais. Taip pat buvo rekonstruota greta parduotuvės esanti Ievų tako dalis, joje įrengta apie 500 kv. m. šaligatvio dangos. Netoliese naujos parduotuvės „Lidl“ taip pat įgyvendino sprendimus, kurie prisidės prie saugesnio transporto priemonių ir pėsčiųjų eismo organizavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)