Laimingiausiems – trys naujutėlaičiai automobiliai

Prekybos tinklo „Lidl“ pirkėjai beveik visą gegužės mėnesį buvo kviečiami dalyvauti gimtadienio žaidime. Tinklo parduotuvėse įsigiję prekių ne mažiau kaip už 15 eurų buvo kviečiami registruoti kvitus interneto svetainėje arba paskambinę į klientų infoliniją. Be didžiųjų prizų per mėnesį taip pat išdalinta 500 kuponų, kurių kiekvieno vertė – 20 eurų apsipirkti „Lidl“ parduotuvėse. Žaidime buvo registruota apie 190 000 pirkimo kvitų, tai beveik 60 tūkst. daugiau nei praėjusiais metais, rašoma pranešime spaudai.

Patiems laimingiausiems žaidimo dalyviams atiteko 3 naujutėlaičiai „Škoda Octavia“ automobiliai bei 5 piniginiai prizai – galimybė visus metus nemokamai apsipirkti „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje. Pagrindiniai žaidimo prizai buvo įteikti iškilmingoje ceremonijoje prie naujai atidarytos „Lidl“ parduotuvės Vilniuje. Prizus laimėtojams įteikė „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostinas Roussev-Peine.

„Škoda Octavia“ automobilius laimėjo Virgaudas Skiotys iš Panevėžio, Gintarė Valasevičiūtė iš Kauno ir Viktorija Jonušauskienė iš Plungės. Metiniai apsipirkimai „Lidl“ parduotuvėse, kurių kiekvieno vertė yra 1560 eurų, atiteko Laimai Geležei iš Kauno, Sauliui Sargūnui iš Jonavos, Aušrai Abromaitienei iš Vilniaus, Vitalijui Gabrikovui iš Kauno ir Dovilei Vaičėnaitei iš Kauno.

Išskirtinis prekybos centras ir investicijos į infrastruktūrą

Naujasis prekybos centras, duris atvėręs Rinktinės g. 60, Vilniuje, išsiskiria iš kitų „Lidl“ parduotuvių savo architektūra ir šviesiu fasadu, gaudančiu aplinkos atspindžius. Planuojant pastato vietą sklype, buvo svarstytas ne vienas variantas, tačiau pasirinkta simboliška vieta – nuo Žalgirio ir Rinktinės g. kampo prasidedanti centrinė Vilniaus miesto dalis. Šalia parduotuvės sukurta viešoji erdvė – alėja su suoliukais bei įvairiaspalve augmenija.

Sutvarkyta viešoji erdvė greta naujosios „Lidl“ parduotuvės nebus vienintelis indėlis į miesto infrastruktūrą. Atnaujinami pėsčiųjų takai prie Žalgirio, Rinktinės ir Trimitų g., taip pat tvarkoma Žalgirio, Rinktinės ir Apkasų g. sankryža, siekiant sumažinti kamščius, kairinius posūkius padarant saugesnius ir optimizuojant automobilių srautų judėjimą. Į minėtos sankryžos rekonstrukciją „Lidl Lietuva“ planuoja investuoti per 700 tūkst. eurų.

Rekonstrukcijos metu sankryžoje bus įrengtas naujas išmanusis šviesoforas, kuris leis reguliuoti automobilių srautus skirtingais režimais rytinio ir vakarinio piko metu bei įprastomis valandomis, atsižvelgiant į automobilių srautus. Taip pat planuojama Žalgirio g. ties sankryža su Apkasų ir Rinktinės g., įrengti keturias važiuojamosios dalies juostas, kurios leis vairuotojams į kairę pusę sukti ne iš vienos, o jau iš dviejų važiuojamosios dalies juostų. Toks pokytis turėtų ženkliai sumažinti kamščius vakarinio piko metu.

Pokyčius pastebės ir pirkėjai, į naująjį „Lidl“ vykstantys iš centro pusės. Vykstant nuo centro pusės Rinktinės g., sankryžoje ties Žalgirio g. atsiras atskira juosta posūkiui į kairę. Tikimasi, jog šis pokytis leis išvengti Rinktinės – Žalgirio sankryžoje kylančių eismo įvykių, taip pat vairuotojų, važiuojančių tiesiai piko metu, laukimo laikas ženkliai sumažės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)