„Circle K“ vadovas Skirmantas Mačiukas sako, kad degalinė veikia strategiškai svarbioje vietoje: netoli įsikūręs Vilniaus oro uostas, prekybos centrai „Ikea“, „Nordika“, „Senukai“, automobilių pardavėjų atstovybės. Be to, Tūkstantmečio gatvė yra Minską ir Berlyną jungiančio Europos kelio E28 dalis.

„Pietinė sostinės dalis auga labai sparčiai, į ją krypsta ir miesto žvilgsnis bei aktyviai investuojama į infrastruktūros atnaujinimą. Tūkstantmečio gatvė yra Vakarinio aplinkkelio tąsa, kuria kasdien juda dideli lengvųjų automobilių bei krovininio transporto srautai. Norime prisidėti prie būtinų paslaugų plėtros įrengdami modernią degalų ir kitų būtinų prekių prekybos vietą, kurios reikšmė bėgant laikui tik stiprės“, – prognozuoja „Circle K“ vadovas.

Naujoji tinklo degalinė veikia visai šalia Naujininkų rajono, kuriam ekspertai taip pat žada geras ateities perspektyvas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Naujosios „Circle K Tūkstantmetis“ degalinės bendrasis plotas sudaro 7,9 tūkst. kvadratinių metrų, vien tik parduotuvės plotas – 200 kvadratinių metrų ir 24 vietos atsisėsti viduje. Degalinėje įrengta nauja automobilių plovykla, veiks 4 degalų pompos, taip dvi degalų pompos skirtos vilkikų poreikiams. Vienu metu degalinėje galės būti priparkuota 20 automobilių.

Degalinė prekiauja firminiais „Circle K“ miles degalais, karštu maistu, įvairiais užkandžiais, glotnučiais ir kitais gėrimais, kava.

Šiuo metu didesnės už šią „Circle K“ degalinės yra tik veikianti netoli Kryžkalnio šalia magistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda ir netoli Panevėžio, šalia „Via Baltica“ pernai pastatyta degalinė „Circle K Aplinkkelis 2“.

„Investuodami į degalines šalia labai aktyvių ir apkrautų kelių stengiamės, kad tai būtų didelio formato, erdvi, maksimaliai patogi vieta, kurioje galima rasti visas prekes ir paslaugas, pailsėti. Naujoji mūsų degalinė atitinka šį formatą, kuris yra pats tinkamiausias tokiai judriai transporto arterijai, kaip Tūkstantmečio gatvė. Kartu projektuojame dar tris naujas degalines Lietuvoje, kurios turėtų išplėsti mūsų tinklo pasiekiamumą“, – teigia S. Mačiukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)