Gruodžio 1-ąją atsidariusi ilgai laukta plovykla – pirmoji pietinėje Vilniaus dalyje. Ji taps patogiu kasdieniu tranzitiniu tašku Senamiesčio, Naujamiesčio, centro bei jo apylinkių gyventojams.

Naujo dizaino plovyklos pastatą projektavę architektai pirmiausia galvojo apie jo pritaikymą klientams, „Švaros brolių“ inžinieriai patys modeliavo technologinę dalį, rūpinosi jos veikimo mechanizmu. Iki detalių išpildytas ir pats įvažiavimas į plovyklą ar iš jos – naujas tunelis įkurtas greta pagrindinės sankryžos.

Ši plovykla – ir greičiausia šalyje. Automobilį nuplauti joje užtruks vos 96 sekundes.

„Plovykla vienu metu gali aptarnauti gerokai daugiau klientų nei įprastai – įrengėme dvi įvažiavimo juostas, kuriose judėjimas sukasi konvejerio principu: tuo pat metu skirtingais įrenginiais plaunama daug vienas po kito judančių automobilių. Srautai juda sparčiau, nesusidaro kamščiai, aptarnavimas tampa greitesnis“, – sakė „Švaros brolių“ vykdomasis direktorius Ignas Pranskevičius.

Pažangiausios technologijos vienoje vietoje

Rekordinis 96 sekundžių aptarnavimo greitis – tik vienas iš privalumų užimtiems, laiką taupantiems vairuotojams. Technologiškai inovatyvioje tunelinėje plovykloje itin didelis dėmesys skiriamas paslaugų kokybei – čia naudojamos išskirtinai parinktos automobilius saugojančios ir puoselėjančios cheminės valymo priemonės, įmontuotos minkštos naujo dizaino šluostės.

Priklausomai nuo pasirinktos programos, tunelyje apsilankęs automobilis bus ne tik nuplautas, bet išdžiovintas naudojant extra paslaugą – nusausintas naudojant 20 modernių džiovintuvų ir šluosčių. Rasų g. plovykloje ima veikti ir dar viena rinkos naujovė – padangų blizginimas. Unikalios technologijos dėka padangos atrodys lyg iš salono – ims blizgėti, įgaus hidrofobinių savybių, prie jų nekibs purvas, galiausiai pati juoda spalva taps intensyvesnė.

„Siekėme sukurti pavyzdinį plovyklos modelį, kuriame susijungtų moderniausia įranga ir profesionalus aptarnavimas. Patys sau kėlėme aukščiausius reikalavimus, tikimės, kad tai įvertins ir vairuotojai. Džiaugiamės, kad atidarę pirmąją plovyklą pietinėje Vilniaus dalyje galime prisidėti ir prie viso miesto švarinimo – juk skirdami daugiau dėmesio savo automobiliui, taip auginame bendrą švaros kultūrą“, – sakė I. Pranskevičius.

Naująją plovyklą vilniečiams bendrovė pristatė taip pat švęsdama švarą: lapkritį aplinkinėse Rasų ir Drujos gatvėse „Švaros brolių“ specialistai savo iniciatyva valė grafičius nuo pastatų fasadų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)