Jaukaus ir modernaus interjero per 40 kvadratinių metrų ploto parduotuvėlėje nuo ankstaus ryto darbuojasi jos savininkas Ernestas Vinskevičius, kartu su pardavėja Vilma šypsodamiesi maloniai pasitinka pirmuosius pirkėjus, užsukančius į krautuvėlę apsižvalgyti ir įsigyti tikros lietuviškos mėsos. Ne visi dar žino, kad buvusioje „Kaišiadorių paukštyno“ parduotuvės vietoje atidaryta nauja mėsos produktų krautuvėlė, siūlanti aukštos kokybės produkciją už prieinamą kainą.

„Mūsų asortimentas yra platus, kiekvienam pagal poreikį ir skonį – nuo kiaulienos, vištienos, kalakutienos, antienos, jautienos, vytintos ir rūkytos mėsos produkcijos iki šaldytos žuvies, šaldytų pusgaminių ar pieno gaminių, duonos ar kiaušinių“, – prekių įvairovę vardija savininkas.

Visa produkcija yra šviežia ir kokybiška. Ją krautuvėlei tiekia Šalčininkų rajono ūkininkas Česlavas Morozas, Vilniuje įsikūrusi UAB „Galjana“ – jos vykdoma mėsos produktų gamyba paremta šiuolaikinių maisto technologijų taikymu ir senų lietuviškų mėsos gamybos tradicijų išsaugojimu, kuo mažiau naudojant pagal technologijos būtinumą arba visiškai atsisakant sintetinių maisto priedų. Pusgaminius tiekia UAB „Kogus“, gyvuojanti daugiau nei 25-erius metus, jų misija – pateikti pirkėjui kokybišką, saugią, naudingą ir skanią greito paruošimo produkciją.

Tokia mėsos prekių parduotuvė yra ir Vilniuje, kuri sėkmingai dirba ir sulaukia vilniečių dėmesio. Trakuose E. Vinskevičius taip pat pastebėjo tokios krautuvėlės poreikį, todėl tikisi, kad pirkėjų netrūks.

Krautuvėlė dirba visą savaitę – be poilsio dienų. Pirmadienį– penktadienį pirkėjai laukiami nuo 08:00 iki 19:00 val., šeštadienį nuo 08:00 iki 17:00 val., o sekmadienį nuo 08:00 iki 16:00 val.