„Lietuvos paštas tarptautines siuntas apdirba čia. Taip pat turime tokius nuomininkus, kaip „Jungheinrich Lift Truck“. Liko tik 1,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto patalpa, kuri neišnuomota“, - BNS sandėlio atidarymo renginyje sakė „Sirin Development“ vadovas Laurynas Kuzavas.

„Sirin Development“ skelbia, kad 16 tūkst. kv. metrų ploto sandėlyje išnuomota apie 90 proc. patalpų, o didžiausias jų nuomininkas bus Lietuvos paštas, kuris nuomosis apie 7 tūkst. kv. metrų plotą. Tarp sandėlio nuomininkų taip pat yra ir DPD, „Baltic Shipping Centre“.

Bendrovė planavo, kad į sandėlio statybas bus investuota 9 mln. eurų, tačiau, anot L. Kuzavo, tai padaryti pavyko šiek tiek pigiau.

30 hektarų teritorijoje trim etapais planuojama pastatyti tris bendro 62 tūkst. kv. metrų ploto sandėlius. Į šiuo metu statomo trečiojo 30 tūkst. kv. metrų plotosandėlio statybas numatyta investuoti 14 mln. eurų. Pirmąjį 16,5 tūkst. kv. metrų ploto sandėlį „Sirin Development“ užbaigė pernai.

Liepkalnio industrinio parko plėtrą „Sirin Development“ pradėjo 2016 metais.

„Girtekos“ akcininkų valdoma bendrovė „Liepvita“ už 7,2 mln. eurų įsigijo buvusių naftos saugyklų teritoriją sostinės Jočionių gatvėje, kur planuojama į industrinį parką investuoti apie 50 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)