Parduotuvės atidarymą „Xiaomi“ atstovai paskelbs 9:50 val, kuomet bus iškilmingai kerpama ir simboliška juosta.

Šis jau antrosios išmaniųjų telefonų bei įrenginių prekės ženklo parduotuvės Lietuvoje ir pirmosiosios Vilniuje atidarymas žymi ir oficialų „Xiaomi“ atėjimą į mūsų šalies sostinę bei rodo rimtus ketinimus plėsti verslą. Naujoji parduotuvė taip pat suteiks dar daugiau galimybių klientams pasinaudoti naujausiomis technologijomis, kurios čia bus išskirtinai pristatomos ir pirmąkart regione.

„Per 11 veiklos metų „Xiaomi“ tapo lyderiaujančia įmone naujausių technologijų srityje. Dar šiemet atidarę parduotuvę Kaune, džiaugiamės, kad galime pristatyti ir šio prekės ženklo parduotvę sostinėje. Lietuva yra svarbi „Xiaomi“, nes būtent čia ir prasidėjo prekės ženklo plėtra Baltijos šalyse“, – kalbėjo prekės ženklo „Xiaomi“ ekosistemos produktų vadovas Baltijos šalims Karolis Navickas.

Remiantis technologijų rinkos analizės bendrovės „Canalys“ duomenimis, „Xiaomi“ yra antrasis pagal dydį išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje 2021 m. Šiųmečiai duomenys rodo, kad rinkos dalis, lyginant su praėjusiais metais, didėjo 17 proc, o pelnas – 83 proc. Šiuo metu „Xiaomi“ veikia jau 100 skirtingų pasaulio šalių ir regionų bei yra daugiau nei 351.1 mln išmaniųjų įrenginių jungiančio interneto routerio „AloT“ kūrėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)