Investuota buvo į vidinį patalpų remontą, atnaujinta prekybinė bei saugos įranga. Šios parduotuvės prekybinis plotas viršija 1800 kv. m, o bendrasis plotas siekia 3200 kv. m. Joje veiks 4 įprastos ir 6 savitarnos kasos.

Pirkėjai parduotuvėje ras praplėstą kulinarijos, konditerijos, šviežio maisto asortimentą. Apie 80 proc. viso šviežio maisto asortimento sudarys lietuviška produkcija.

„Šią parduotuvę Telšiuose uždarėme antroje vasario pusėje. Praėjus kiek daugiau nei mėnesiui, kviečiame pirkėjus įvertinti atnaujintą parduotuvę. Telšių gyventojai šioje parduotuvėje atras visas reikalingas prekes, o mes ir toliau laikysimės pažado gerinti klientų apsipirkimo patirtis visoje šalyje“, – sako „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Šioje parduotuvėje, kaip ir kitose, padidintas dėmesys skiriamas darbuotojams. „Maxima“ savo esamus ir būsimus darbuotojus yra apdraudusi specialiu draudimu nuo koronaviruso. Darbuotojai yra aprūpinti būtinomis apsaugos priemonėmis – medicininėmis kaukėmis ar apsaugos skydeliais, pirštinėmis, dezinfekciniu rankų skysčiu. Kasdien darbuotojams yra matuojama temperatūra. Jeigu darbuotojai jaučiasi prastai, turi peršalimo ar gripo simptomų, jų prašoma likti namuose.

Atnaujintoje „Maximoje“ pirkėjų patogumu rūpinsis net 54 darbuotojai. Tai – vienintelė XX formato parduotuvė Telšiuose. Taip pat mieste veikia X formato „Maxima“. Šiuo metu prekybos tinkle veikia 253 parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)