Pirkėjai graibsto vienkartines medicinines kaukes, kurios atidarymo proga parduodamos už pusę kainos. 50 vienetų kaukių šiandiena kainuoja tik 5,99 euro.

Vienas didžiausių Lietuvoje elektroninės prekybos centrų internete „Varlė.lt“ sparčiai plečia ir fizinių parduotuvių tinklą – rugsėjį atidaro net 3 naujas parduotuves. Šiandien „Varlė“ fizinė parduotuvė jau atidaryta Jurbarke, dar po savaitės – Šakiuose, o po dviejų savaičių – Šilalėje.

Viso Lietuvoje bus 19 „Varlė“ parduotuvių. Iki metų pabaigos planuojama atidaryti ir 20-ąją, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Nors karantino metu fizinės parduotuvės buvo uždarytos ir visa prekyba persikėlė į internetą, tačiau pasibaigus apribojimams žmonės vėl plūdo apsipirkinėti įprastai.

„Daugeliui žmonių apsipirkimo parduotuvėje modelis – tiesiog įaugęs į kraują ir labiau priimtinas. Jie nori apžiūrėti prekes, išsirinkti, pasikonsultuoti, žinoti, kur galės grąžinti prekę, jei ji bus brokuota ar sudaryti lizingo sutartį, jei nepavyksta internetu. Parduotuvė tavo mieste – viskas daug aiškiau ir patikimiau nei tolimas internetas. Internetinė parduotuvė – tik kaip papildoma apsipirkimo galimybė, pridėtinė vertė“, - pastebėjimais dalinasi prekybos tinklo „Varlė.lt“ įkūrėjas, verslininkas Marius Butauskas.

Nauja parduotuvė Jurbarke užima apie 300 kv. metrų, Šilalėje – apie 350 kv. metrų, o Šakiuose – apie 280 kv. metrų ploto. Kadangi parduotuvės jau veikė daug metų, investuoti teko tik apie 15 tūkstančių eurų į iškabų keitimą, aprangą, kitus reklaminius atributus.

Šios naujos parduotuvės, kaip ir dauguma „Varlės“, veikia franšizės principu.

Kainos internete ir parduotuvėse – iš esmės tokios pačios. Naujų parduotuvių atidarymo proga kai kurias prekes bus galima įsigyti už pusę kainos ar su didele nuolaida, o kiekvienas svečias gaus dovaną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)