1. Kaštonų alėja. Šiauliuose ilgus metus žaliuoja Kaštonų alėja, kuri pavasarį tampa meilės ieškančių prieglobsčiu. Būtent tada, kai žydi kaštonai, čia, kaip sako legenda, galima sutikti savo gyvenimo meilę.

Daivos Seibelienės nuotr.

2. Šiaulių universiteto Botanikos sodas sužavės net ir visko mačiusius botanikus. Gausi rododendrų kolekcija, vaistiniai augalai ir dar daugiau. Rododendrai jau skleidžia žiedus, nepražiopsokite!

ŠU Botanikos sodo nuotr.

3. Frenkelio vilos rožynas dar labai jaunas, bet 1000 rožių sodinukų žada daug. Pažiūrėkite, kada žydi rožės, ir atvažiuokite.

Ch.Frenkelio vila Šiauliuose

4. Bulvaras irgi žydi. Miesto gėlininkai pasistengė ir prisodino įvairiose erdvėse daugybę našlaičių, kitų gėlynų. Tad kur pasidarysite naują asmenukę?

Šiauliai

5. Beržynėly ne tik beržai ošia. Ši žalioji oazė labai mėgiama tiek aktyvų, tiek pasyvų poilsį mėgstančių miestelėnų. O dabar ir gėlių žiedai kelia galvas ir laukia grožio mylėtojų.

Šiauliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)