Atsižvelgiant į situaciją šalyje, atidarymo dieną Radviliškyje „Lidl“ ėmėsi papildomų saugumo priemonių, kurios leido užtikrinti saugų gyventojų apsipirkimą. Dar likus pusvalandžiui iki parduotuvės atidarymo buvo pradėti riboti pirkėjų srautai lauke prie parduotuvės, jog būtų išvengta būriavimosi. Apsauginės veido kaukės buvo dalinamos nemokamai. Atidarius parduotuvę, papildomos apsaugos darbuotojų pajėgos skaičiavo visus įeinančius pirkėjus ir užtikrino, kad vienu metu parduotuvėje būtų ne daugiau nei 150 pirkėjų.

Naujojoje parduotuvėje taip pat įrengta stotelė su dezinfekciniu skysčiu, papildomai dezinfekuojamos vežimėlių rankenos bei parduotuvės paviršiai, pirkėjai informuojami apie saugumo reikalavimų laikymąsi.

Naujai atidaryta parduotuvė Radviliškyje pirkėjų lauks kiekvieną dieną įprastu darbo laiku – nuo 8 iki 22 valandos.

Parduotuvė Radviliškyje atidaryta prie vienos judriausių sankryžų mieste, kuri ribojasi su Šiaulių plentu. Pasirinkta parduotuvės lokacija leis tiek Radviliškio miesto, tiek ir apylinkių miestelių gyventojams pasiekti „Lidl“ itin patogiai. Standartinio dydžio „Lidl“ parduotuvė buvo integruota į jau esamą pastatą. Šį pastatą bendrovė įsigijo iš prieš tai toje vietoje veikusio kito prekybos centro. Prieš penkiolika metų statytam pastatui buvo atliktas kapitalinis remontas, pritaikius šiuolaikinius technologinius sprendimus, rašoma pranešima žiniasklaidai.

Radviliškyje atidaryta naujoji „Lidl“ parduotuvė sukurs per trisdešimt naujų darbo vietų. Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokančio „Lidl“ vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, Rekvizitai.lt duomenimis, šių metų rugsėjį siekė 1568,07 eurų neatskaičius mokesčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)