„Žirgais kinkyta karieta važinėtis po dvarą ir jo teritoriją, rodos, šiandien jau tapo įprasta veikla, tad kodėl dvaro nepasiekus jaukiai įsitaisius keturvietėje karietoje? Dvaras nuo autobusų stoties yra nutolęs apie 2 kilometrus ir ši idėja kilo ne sykį sulaukus garbių svečių pageidavimo teikti atvežimo į dvarą paslaugą“, – sako Pakruojo dvaro Baronas.

Jei važiuoti į dvare dar visą rudenį vyksiantį gėlių festivalį karieta pasirodys per daug senoviška ir įprasta, yra siūloma ir alternatyva – senovinis automobilis. Tik prieš porą savaičių į dvarą atgabentas britų 1922–1939 metais gamintas ir tuo metu itin populiarus buvęs 1936 metų dviduris kabrioletas „Austin 7 s“ taip pat yra paruoštas unikaliai atvykimo į dvarą patirčiai.

Tokio taksi paslauga pasinaudoti galima tik iš anksto rezervavus, o pavėžėjimo kaina – 8 Eur.

Pakruojo dvaras – ne tik didžiausia Lietuvoje išlikusi dvaro sodyba, tačiau ir viena iš 18 patraukliausių kultūrinio turizmo vietovių Europoje, kurioje dar visą rudenį vyks V. Šekspyro ir XIX a. dvaro gyvenimo įkvėptas gėlių festivalis, programos bei pasirodymai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)