Su artėjančiomis gražiausiomis metų šventėmis joniškiečius sveikino Joniškio rajono savivaldybės meras Vitalijus Gailius, pasidžiaugė vis gražėjančiu Joniškio miestu ir pačia gražiausia „gyva“ Kalėdine eglute, kuri yra sava ir miela kiekvienam joniškiečiui.

Netrukus sužibo galybe švieselių pasipuošusi, miestelėnus ir miesto svečius džiuginsianti Joniškio rajono Kalėdinė eglė. Šiemet natūraliai auganti eglė papuošta 1,5 kilometrų lempučių girliandomis, išsaugant natūralų medžio grožį, aukso spalvos burbulais ir šviečiančiomis dekoracijomis po eglute, rašoma savivaldybės pranešime.

Kalėdinės eglės ir miesto erdvių puošimo vizijai buvo sutelkta visa komanda. Joniškio rajono savivaldybės administracijos direktorė Valė Kulvinskienė atkreipė dėmesį, kad kasmet nuomotis eglę ir išleisti didžiules sumas – neracionalu ir neprotinga, Joniškyje yra nuostabių, natūraliai augančių eglių, kurias reikia tik gražiai papuošti, be to, galima išnaudoti metalines stilizuotas konstrukcijas, kuriose vasarą žydi gėlės ir jas papuošti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)