Socialiniame tinkle rašoma, jog filmai bus pradėti rodyti 14 valandą. Repertuarą pamatyti ir bilietus įsigyti jau galima „Apollo Cinemas“ interneto tinklalapyje.

Tiesa, liepos mėnesio pradžioje bendrovės išplatintame pranešime buvo teigta, jog naujas kino teatras Panevėžyje duris atvers dar liepos pabaigoje.

Pranešime taip pat skelbta, kad kol kas pirmasis kino „Apollo kino“ salių kompleksas, kurį pirmieji galės įvertinti panevėžiečiai, pasiūlys moderniausią kino salių įrangą – pradedant naujos kartos 4K ekranu, lazeriniu ultra-bright DP4K-60L projektoriumi ir užbaigiant itin patogiomis kėdėmis, kurios leis žiūrovui ne tik jaukiai įsitaisyti, bet ir pasijusti lyg jis žiūrėtų filmą namie.

„Apollo kino“ priklauso Estijos įmonių grupei „Apollo Group“, kuri sėkmingai plečia savo plėtrą trijose Baltijos šalyse. Šiais metais „Apollo“ pristatė pirmąją Latvijoje „IMAX“ kino salę Rygos prekybos centre „Akropolis“. Tikėtina, jog dėka „Apollo group“, „IMAX“ kino salė atkeliaus ir į Lietuvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)