Atsižvelgdamos į pirkėjų poreikius šią vasarą sezoninės parduotuvės pasiūlys dar platesnį prekių asortimentą, pritaikytą kokybiškoms atostogoms pajūryje. Šią vasarą tikimasi didelio pirkėjų antplūdžio, todėl bus skiriamas dėmesys ir saugumo standartams parduotuvėse užtikrinti.

Laukia didelio poilsiautojų srauto

„Sezoninė „Rimi“ parduotuvė Palangoje praėjusią savaitę jau šeštąjį kartą atvėrė duris savo pirkėjams. Visą vasarą ši parduotuvė dirbs ištisą parą, todėl mūsų klientai galės planuoti savo apsipirkimus bet kuriuo jiems patogiu metu. Tuo tarpu antroji mūsų sezoninė „Rimi“ parduotuvė duris savo pirkėjams Šventojoje atvėrė ketvirtadienį. Tai yra mūsų karštasis taškas, į kurį pirkėjai ateina apsipirkti tiek pakeliui į paplūdimį, tiek keliaudami iš jo“, – sako „Rimi“ pajūrio regiono vadovė Egidija Jurkevičienė.

Prekybos tinklas pastebi, kad pirkėjų srauto intensyvėjimas pajūrio kurortuose jaučiamas jau dabar, tad panašu, kad dėl užsitęsusio karantino ir pandemijos suvaržymų poilsiautojai ir šiais metais rinksis atostogas Lietuvos pajūryje.

„Planuojame, kad šiais metais sulauksime daugiau pirkėjų ir poilsiautojų iš visų Lietuvos miestų – didesnių srautų suvaldymui esame gerai pasiruošę. Jau po pirmosios atidarymo dienos pajautėme pirkėjų gausą ir matome, kad atostogaujančių tiek Palangoje, tiek Šventojoje sparčiai daugėja. Mūsų sezoninės parduotuvės puikiai pritaikytos dideliam poilsiautojų srautui aptarnauti bei padengti momentinio apsipirkimo poreikį atostogų metu“, – sako E. Jurkevičienė.

Ras visko, ko reikia atostogoms prie jūros

Kiekvienais metais „Rimi“ tinklas analizuoja tiek iš pirkėjų, tiek iš savo darbuotojų gautus atsiliepimus apie sezoninių parduotuvių darbo kokybę. Atsižvelgiant į tai prekybos tinklas papildo savo parduotuvių asortimentą, atnaujinta pirkėjų prekių krepšelį ir iš anksto pasiruošia artėjančiam sezonui.

Sezoninių parduotuvių asortimente bus visko, ko gali prireikti atostogų metu. „Šiais metais daug dėmesio skiriame gėrimų, vaisių ir daržovių kategorijoms, taip pat – „Mano diena“ produkcijai. Parduotuvėse turėsime ir dar didesnį užkandžių, šviežių kepinių ir kasdienės produkcijos asortimentą, taip pat – pirkėjai mūsų asortimente ras visko, ko gali prireikti atostogaujant ir poilsiaujant pajūryje: nuo paplūdimio rankšluosčių, saulės kosmetikos ir akinių, iki buitinių, vaikų ir gyvūnų prekių“, – apie parduotuvių asortimentą pasakoja „Rimi“ atstovė.

Dėmesys saugumui

Palangos ir Šventosios parduotuvėse, kaip ir visose „Rimi“ prekybos centruose, pirkėjus pasitiks jų ir darbuotojų saugumui skirti sprendimai – apsauginės organinio stiklo sienelės ir saugių atstumų žymėjimas prie kasų, dezinfekcinės stotelės bei skelbimai, primenantys apie šių priemonių naudojimą ir asmeninę rankų higieną.

„Parduotuvėse užtikrinsime visas reikiamas apsaugos priemones – kaukių dėvėjimą, ir dezinfekcines stoteles, taip pat valdysime pirkėjų srautus. Sezoninėse parduotuvėse netaikysime jokių išimčių, jos veiks pagal tuos pačius saugumo standartus, kuriuos karantino metu sėkmingai įgyvendina visos „Rimi“ parduotuvės“, – sako E. Jurkevičienė.

Apsipirkti sezoninėse parduotuvėse pirkėjai galės jų darbo valandomis: „Rimi“ Palangoje, adresu Vytauto g. 84 – visą parą, Šventojoje, adresu Jūros g. 2 – nuo 8 iki 23 val. Sezoninės parduotuvės veiks ir pirkėjus priims visą vasaros sezoną, iki pat rugsėjo mėnesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)