Ernesto Kačerausko, „Pigu.lt“ rinkodaros vadovo, teigimu, prekybos centras internete nuolat ieško būdų, kaip pasiekti kuo didesnę dalį šalies gyventojų, o atidaryta parduotuvė Palangoje – pamatuotas „Pigu.lt“ sprendimas.

„Greitas pristatymas ir galimybė atsiimti pirkinius visoje Lietuvoje – vienas pagrindinių mūsų prioritetų, tad nuolat plėsdami savo parduotuvių ir prekių atsiėmimo punktų tinklą siekiame užtikrinti maksimalų šalies pirkėjų patogumą. Atsižvelgdami į lietuvių poilsiavimo įpročius ir tai, kad Baltijos pajūris – bene populiariausias vasaros atostogų taškas, nusprendėme gyventojams suteikti progą pirkinius atsiimti pajūrio širdyje – Palangoje“, – sako E. Kačerauskas.

Ši „Pigu.lt“ parduotuvė duris kol kas atvėrė laikinai – tik šiltajam laikotarpiui, kurio metu prie jūros suplūsta daugiausiai gyventojų. Prekių atsiėmimo punktas įsikūrė adresu Klaipėdos pl. 62A.

Taip pat visą vasarą į parduotuvę atvykę gyventojai sulauks saldžių ir gaivinančių dovanų. Prekes atsiėmę įmonės klientai bus nemokamai pavaišinti ledų porcija.

Pasak „Pigu.lt“ rinkodaros vadovo, kadangi parduotuvė įrengta strategiškai patogiame pajūrio mieste, čia pirkinius galės atsiimti ir aplinkinėse gyvenvietėse įsikūrę poilsiautojai.

Šiuo metu bendrovė UAB „PIGU“ iš viso turi 10 nuolatinių parduotuvių ir prekių atsiėmimo punktų Lietuvoje (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose, Tauragėje) bei laikiną parduotuvę Palangoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)