Pavasariška saulė ir šiluma išviliojo gyventojus pasimėgauti maloniu oru pajūryje. Vis dėlto akivaizdu, kad J. Basanavičiaus gatvę užtvindė ne tik vietiniai – žmonių Palangoje išties daugiau nei eilinį penktadienį.

Žmonės neslėpė geros nuotaikos, apžiūrinėjo ką tik Palangą papuošusius tradicinius margučius.

Pagrindinėje gatvėje taip pat veikė kelios kavinukės, parduodančios maistą išsinešimui, taip pat pardavinėjami saldumynai, žuvis. Atrodo, kad Palanga pamažu bunda naujam sezonui, nors dar ir nežinia, kokių ribojimų bus galima sulaukti.

Fotografas užfiksavo penktadienio popietę, kviečiame pasidairyti:

Daugiau nuotraukų – www.f360.lt

Primename, kad penktadienį Palangos komisaras įspėjo visus atvykėlius išvykti dar iki vidurnakčio, nuo kada įsigalioja nauji ribojimai.

„Bus taip, kaip buvo gruodžio viduryje“, – apie judėjimo ribojimų kontrolę „Vakarinei Palangai“ sakė Palangos komisaras Algirdas Budginas.

Judėjimas į kurortą bus tikrinamas šiose vietose: Palangoje Kretingos gatvėje, Nemirsetoje, ties Oro uostu, ties Darbėnų keliu bei Šventojoje.

Tiesa, kaip skelbia BNS, Palangoje ar kituose kurortuose būstą ar kambarį viešbutyje rezervavę ir iki vidurnakčio atvykę žmonės galės pasilikti. Taip sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Anot jo, jei žmonės atvyks į Palangą iki naujo tvarkos įsigaliojimo ir turės jų viešnagę patvirtinančius dokumentus, jie kurorte galės būti.

Nuo šeštadienio naujai atvykstantiems žmonėms į Palangą nebebus leidžiama įvažiuoti, nepaisant to, ar jie bus iš anksto rezervavę apgyvendinimo paslaugą, ar ne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)