Kaip jau rašė Delfi, Viešbučių ir turizmo informacijos centro atstovai pasakoja, kad kurortai laukia būrio svečių, tačiau nors ir tikina, kad viešbučių užimtumas sparčiai pildosi, sako, kad lietuviai pinigus, esant tokiai ekonominei situacijai, skaičiuoja, derasi ir pernelyg neišlaidauja.

Štai kokiu vaizdu lietuvius vilioja Palanga:

Už nuotraukas dėkojame f360.lt

Palangos kultūros ir jaunimo centras informuoja, kad balandžio 9 d. nuo 13 val. laukia tikros Velykinės linksmybės Šventosios pėsčiųjų aikštėje (Topolių g. 4). Susirinkusius džiugins dviejų žaismingų kiškių sceninė programa su apdovanojimais ir prizais.

Vyks Velykinio margučio ridenimo rekordo siekimas, stipriausio margučio rinkimai, linksmosios estafetės ir dar daug kitų linksmybių.

Svarbiausias šventės atributas – margutis, tad visi kviečiami atsinešti bent kelis stipriausius ir sudalyvauti įvairiose rungtyse ir, žinoma, margučių slėpynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją