Kultūros švyturys Palangoje švies nepertraukiama ir ryškia šviesa. Nuo Palangos tilto bus paleista 2019 pašto karvelių, kurie paskelbs vasaros sostinės naujienas, o paplūdimio dangų nuspalvins aitvarų fiesta. Prie jūros bus galima išbandyti įvairias vandens sporto pramogas, o pasimėgauti ramiu pasivaikščiojimu – Grafienių alėjoje. Mažuosius kurorto svečius Palangos miesto savivaldybė kvies drauge su šeima stebėti spektaklius vaikams po atviru dangumi. Šiemet lankytojų taip pat lauks jogos užsiėmimai, mankštos, įvairaus sporto rungtys ir konkursai.

Ištikimieji Palangos fanai galės ieškoti sveikatos receptų tradiciškai netradiciniame kermošiuje „Palangos Juzė“, o pasaulio virtuvių gurmanai jau laukia susitikimo prie grojančio fontano su geriausiais šefais pirmą kartą organizuojamame Palangos gatvės maisto festivalyje, rašoma pranešime spaudai.

Vaikų gynimo dienos proga pasirodys talentingiausi vaikų kolektyvai iš visos Lietuvos, o vakaro koncerte džiugią žinią skleis žinomi atlikėjai. Finalinio koncerto kulminacija – jau tradicija tapęs fejerverkas nuo Palangos tilto.

Palangos miesto šventė vyks gegužės 31 – birželio 2 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)