Viskas, ko reikia kasdienai

Naujoji „Rimi“ parduotuvė Kretingoje įsikūrė adresu Šventosios g. 27 B.

„Lankytojus parduotuvėje pasitiks jiems pažįstami, savi veidai – čia dirbs 27 Kretingos miesto ir rajono gyventojai. Į parduotuvės įrengimą investuota beveik milijonas eurų, tad labai džiaugiamės galėdami prisidėti prie vietos bendruomenės gerovės“, – sako „Rimi Lietuva“ Operacijų departamento vadovė Irina Miklienė.

Parduotuvės durys lankytojams bus atviros kasdien nuo 8 iki 22 val. vakaro. Skubantys pirkėjai galės apsipirkti trijose savitarnos kasose, tačiau veiks ir keturios įprastos kasos. Šalia parduotvės įrengta nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, visiems norintiems suteikiama galimybė naudotis taros supirktuve.

Tame pačiame pastate, šalia „Rimi“ parduotuvės, įsikūrė ir kiti kaimynai: „Pepco“, „Pet24“, „Žalia stotelė“, „Alynas“, „Camelia“ vaistinė, gėlių salonas „Dendrėja“ ir dekoro parduotuvė „Kaya Home“.

Apsiperkant prireiks Galimybių paso

Kretingiškiai naujoje „Rimi“ parduotuvėje apsipirks saugiai ir greitai – net 1148 kv. m. apimančiame parduotuvės plote gyventojai galės apsipirkti tik su imunizacijos dokumentais, laikantis numatytų saugumo reikalavimų. Vadovaujantis Vyriausybės nurodymais, kaukės šiuo atveju bus rekomenduojamos.

Parduotuvėje, kaip ir visuose kituose „Rimi“ prekybos centruose, pirkėjus pasitiks jau įprastais tapę jų ir darbuotojų saugumui skirti sprendimai – apsauginės organinio stiklo sienelės prie kasų, saugių atstumų eilėse prie įprastų kasų žymėjimas, dezinfekcinės stotelės ir skelbimai, primenantys apie šių priemonių naudojimą bei asmeninę rankų higieną. Apsaugos priemonių taip pat galės įsigyti ir pirkėjai – čia jie ras vienkartinių ir daugkartinių, tekstilinių veido kaukų, dezinfekcinių priemonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)