Mobilus COVID-19 patikros punktas sėkmingai startavo ir nuo pat ankstyvo trečiadienio ryto tikrino rajono gyventojus, praneša savivaldybė.

  • Mobilus punktas dirbs kiekvieną savaitės dieną (įskaitant savaitgalius) nuo 8.00 iki 12.00 val.
  • Į mobilų punktą negalima vykti nusprendus savarankiškai – prieš tai būtina užsiregistruoti tyrimui skambinant į Karštąją liniją trumpuoju telefono numeriu 1808 arba užsiregistruoti internetu, užpildžius specialią anketą interneto tinklalapyje 1808.lt. Būtina nurodyti, kad tirtis pageidaujate Vilkaviškyje.
  • Atvykus būtina laikytis nurodymų, turėti asmens dokumentą, ant balto lapo užrašytą savo tel. numerį, neatidaryti automobilio lango, kol to nepaprašys slaugytoja ir kt.
  • Į mobilųjį punktą turėtumėte atvažiuoti savu automobiliu, jus atvežti gali ir artimieji ar kaimynai, tačiau būtina laikytis saugumo reikalavimų. Išskirtiniais atvejais, kai pacientas negali atvykti savo automobiliu, ar jo negali atvežti artimieji, galima kreiptis pavėžėjimo paslaugos į Savivaldybės administraciją tel. 8 616 53 410.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)