Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda jau pradėjus tilto kapitalinio remonto darbus miestelėnams žadėjo, kad dės visas pastangas ir tarsis su rangovais, kad tilto remonto darbai būtų baigti iki rugsėjo 1 dienos, kai į gatves išriedės daug daugiau automobilių nei įprastai.

Užvakar, rugsėjo 1-osios išvakarėse, tiltas buvo atidarytas, nuo šiol juo galima laisvai judėti Vilkaviškio gatve tiek ratuotiems, tiek pėstiesiems, tad prasidėjus naujiems mokslo metams bus išvengta didelių transporto spūsčių, rašoma savivaldybės tinklalapyje.

Primename, kad Vilkaviškio gatvės tiltas, dėl blogos techninės būklės, buvo uždarytas kapitaliniam remontui nuo gegužės mėnesio. Kapitalinio remonto metu buvo tvirtinami šlaitai, remontuojamos atramos ir perdangos, įrengtos naujos šalitilčių konstrukcijos, paklotas naujas asfaltas važiuojamojoje kelio dalyje, trinkelės – pėsčiųjų ir dviračių takuose, įrengiami nauji metaliniai turėklai su apšvietimu, kurie derės prie jau gatvėje esančių šviestuvų atramų spalvos bei vis dar tvarkoma prietilčių ir patiltės teritorija. Važiuojamoji kelio dalis išliko tokio pat pločio kaip ir buvo – dvi eismo juostos po 3,5 metro. Pėsčiųjų ir dviračių takai susilygino su abipus tilto jau ankščiau nutiestais pėsčiųjų ir dviračių takais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)