„Tokio antplūdžio tikrai nesitikėjome! Žmonių apgultis viršijo visus lūkesčius. Teko vykti net į sandėlį prekių papildomai vežti, kad pirkėjams nepritrūktų. Deja, kai kurių prekių vis tik pritrūko“, - įspūdžiais dalinasi bendrovės „Optita“, atidariusios „Varlė“ parduotuvę Šakiuose, savininkas ir vadovas Dainius Bergelis.

Kaip praėjusią savaitę Jurbarke, taip ir šią savaitę Šakiuose, pirkėjai daugiausiai grūmėsi dėl medicininių kaukių už pusę kainos. Parduotuvės atidarymo proga 50 vienetų kaukių kainuoja tik 5,99 euro. Šakių gyventojai apsirūpino ir smulkia buitine technika: dulkių siurbliais, robotukais, virtuvine technika, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Atidarymo proga pirkėjus masina perpus mažesnės kainos ar su didele nuolaida prekės. Pavyzdžiui, naujas 81 cm įstrižainės televizorius „Shivaki“ kainuoja tik 99 eurus, atnaujintas kompiuteris – vos 69 eurus, belaidės ausinės sportui – 12,24 euro.

Nauja parduotuvė Šakiuose užima apie 280 kv. metrų ploto.

Ši nauja parduotuvė, kaip ir dauguma „Varlės“, veikia franšizės principu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)