Noras uždirbti žymiai daugiau. Lėktuvo bilietas į vieną pusę. Nežmoniškas darbas salotų laukuose. Kiek vėliau – ženkliai išaugęs sugeneruojamų pajamų dydis. Dar vėliau – po širdimi užsimezgusi gyvybė ir nuostabaus grožio būstas gerame rajone. Ir galiausiai – širdį pervėręs namų ilgesys.

Tai – sutrumpinta Daivos, buvusios emigrantės, istorija. Prieš dešimtį metų ji ir jos vyras, du vaikus palikę su Daivos tėvais, nusprendė šviesesnės ateities ieškoti Didžiojoje Britanijoje. Ir nors gyvenimas ilgainiui išties ėmė šviesėti, moteris prisimena, kad psichologiškai jai buvo labai sunku. 

„Jūs pagalvokite, jei vyras pasilieka su vaikais, duoda moteriai banko kortelę ir sako, kad pirktų visko tiek, kiek nori, o moteris iš shoppingo grįžta tuščiomis, tai čia jau tikrai ženklas, kad kažkas ne taip“, – dabar jau šypsodamasi prisimena Daiva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)