Įspūdingas renginys suviliojo minias rajono gyventojų ir svečių, tarp kurių renginius didmiesčiuose iškeitę „stichijų sprogimo“ laukė šokėjas Saulius Skambinas, televizijos ir kino aktorių, režisierių pora – Viktorija Štreiča – Jakštienė ir Kęstutis Jakštas, su visa šeima atvykusi „Lietuvos balsas. Vaikai“ nugalėtoja Milėja, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Šis unikalus cirko festivalis „4 stichijos“ nuo Šakių ežero persikėlė į stadioną, nes norėjosi žiūrovui padovanoti dar įspūdingesnį reginį, emocijas, pojūčiais apipintas pramogas, linksmybes bei, žinoma, įspūdingo dydžio sceną, kurioje daugiau nei 100 unikalių cirko artistų, šokėjų ir atlikėjų trupė savo įspūdingais pasirodymais sujungė 4 gamtos stichijas – vandenį, ugnį, žemę ir orą – į vieną nepakartojamą ir grandiozinį teatralizuotą šou“, – sakė festivalio režisierė, žinoma didžiųjų TV projektų ir renginių režisierė Rasa Micachienė.

Renginys iš tiesų abejingų nepaliko ir privertė kiekvieną išgyventi stulbinančias stichijas vienu metu.

Dar prieš pasirodymus scenoje mažieji žiūrovai buvo pakviesti pramogauti žaismingame stichijų pasaulyje, o renginio kulminacija, pagrindinis šou, prasidėjęs ėmus temti, stebėtojus paliko be žado.

Žiūrovų akis džiugino ne tik Lietuvos artistai, bet ir profesionalai iš užsienio. Savo pasirodymus pristatė artistai iš Suomijos, Ukrainos, Rusijos, Lenkijos, Danijos. Renginio choreografija užbūrė lietuvaičių šokių studijos „Demo“ šokėjai, kurie dėl savo meistriškumo ne kartą buvo įvertinti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio čempionatuose, o šiemet parsivežė net 3 aukso medalius iš IDF pasaulio čempionato, vykusio Kroatijoje.

TV projektus bei renginius nuolat režisuojanti profesionalė neslepia – tokio lygio šou vertas didžiųjų šalies arenų. „Žiūrovų emocijos – puikus įrodymas, kas šis renginys turi augti. Galvoje milijonai minčių, kurias, tikiuosi, pavyks įgyvendinti su mūsų nuostabia kūrybine komanda“, – sakė R. Micachienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)