Verslininko įsitikinimu, apšviesta žibanti medelių alėja – tai tarsi kelias į 2021-uosius metus, kurie tikėkimės bus ryškūs, kupini gerų emocijų ir įsimintinų akimirkų. Užvėrus 2020-ųjų metų duris, minimas kaip pasaulinės pandemijos metus, turime žiūrėti į priekį, tikėti ir su nauja viltimi bei energija prisidėti prie Marijampolės gyventojų gerbūvio.

Ir tai tik dalis to, ką Marijampolė ir marijampoliečiai šiemet gaus dovanų – UAB „Mantinga“ miesto gatves papuoš 200 naujų šviesos lapelių, rašoma savivaldybės pranešime.

Savivaldybės mero pavaduotojas Artūras Visockis džiaugiasi tokia sveikintina ir puikia iniciatyva, kuri rodo, jog visi susitelkę galime padaryti daug daugiau: „Gyvename sudėtingu laikotarpiu, kai bet kokia galimybė pasidžiaugti matomu maloniu vaizdu ir susikurti pozityvią nuotaiką yra svarbi kaip niekada. Tai, kad miestas dar labiau išgražės ir džiugins praeivius yra puiki žinia mums visiems“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)