Parduotuvėje, kurios prekybinis plotas 461,94 kv.m, veiks 3 paprastos ir 4 savitarnos kasos. Į jos atnaujinimą viso buvo investuota 1,53 mln. eurų. Į sklypą įrengti patogesni įvažiavimai, taip pat neįgaliųjų vedimo takai.

„Mūsų tikslas – gerinti klientų apsipirkimo patirtis, analizuoti poreikius ir juos atlėpti. Atsinaujinusi Šilutės parduotuvė lankytojams siūlo greitesnį apsipirkimą dėl įrengtų savitarnos kasų. Pirkėjai kasdien galės rinktis iš plataus šviežio maisto asortimento, kurio 80 proc. sudaro lietuviška produkcija“, – sako lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Atnaujintoje parduotuvėje pirkėjų patogiu apsipirkimu rūpinsis 27 darbuotojai. Atnaujinta parduotuvė – viena iš dviejų X formato parduotuvių mieste, čia taip pat veikia viena XX formato „Maxima“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)