II Melnragėje sujudimas pastebėtas jau nuo antradienio ryto - traktoriai valė gatves ir takus, ruošė vietą vaikų žaidimo aikštelei.

Pasak „Klaipėdos paplūdimių“ direktoriaus Virginijaus Urbono, vyksta įprastinis pasirengimas naujam sezonui. Šį kartą daugiausia dėmesio skiriama vaikams ir neįgaliesiems.

„Aplinką visą žiemą po truputį valėme, be priežiūros nepalikome. Po žiemos tvarkome pačius nesaugiausius laiptus ir nusileidimus, kur iš tiesų žmonėms yra sudėtinga praeiti. Taip pat šluojame takelius. Pagrindiniai darbai prasideda tada, kai stipriai atšyla. Dažymas paliekamas vasarai“, - „Vakarų ekspresui“ sakė V. Urbonas.

Jis pridėjo, kad rengiamasi takus atnaujinti iš esmės. Dabar II Melnragėje ruošiama vaikų žaidimo aikštelė, kurioje bus įrengta piramidė. Jos montavimo darbai prasidės dar šią savaitę. Tokia žaidimų aikštelė atsiras ir Smiltynėje.

„Tokie darbai nereikalauja labai šilto oro. Vėliau laukia ir daugiau naujovių“, - žadėjo V. Urbonas.

Dar vasario pradžioje „Klaipėdos paplūdimiai“ pranešė, kad atnaujino ir naujam sezonui paruošė viešąjį Melnragės tualetą. Paplūdimio svečiai galės naudotis ir įrengtu dušu.