Į savo paskyrą „Youtube“ tinkle klaipėdietė įkėlė vaizdo įrašą iš eilinio koncerto muzikos mokykloje nieko per daug nesitikėdama. Ji tai darydavo ir anksčiau. Kas atsitiko šįsyk, kad staiga kūrinys sulaukė milžiniško dėmesio, o paskui jį kaip ant mielių ėmė augti ir kitų Dominykos įkeltų pasirodymų įrašų peržiūrų skaičius, nei pati atlikėja, nei jos mokytojas Deividas Kontrimas, nei Dominykos mama Kristina Mbadihe, nesupranta.

„Tai yra tiesiog vienos mokinės muzikos mokykloje grojamas džiazo kūrinukas. Toks skaičius peržiūrų džiazo muzikos pasaulyje yra tiesiog sprogimas. Juolab, kad tai nėra joks pokštas, o rimtas džiazo kūrinys.

Taip, Dominyka iš tiesų yra labai talentinga, išskirtinė polinkiu eksperimentuoti. Ji aktyviai dalyvauja konkursuose. Visų konkursuose dalyvaujančių mokinių atliekamus kūrinius mes filmuojame ir keliame į „Youtube“. Tačiau Dominykai atrodo labai pasisekė, ji jau atrado savo kelią ir jame jau tapo žvaigžde. O J. Karoso muzikos mokykla atrado nišą, kurioje galime nustebinti pasaulį“, – džiaugėsi savo ugdytinės sėkme mokytojas Deividas Kontrimas.

Pirmąjį Dominykos interviu skaitykite dienraščio 'Vakarų ekspresas“ priede „Kultūros uostas“ kovo 24 d.

Dominykos Mauliūtės elektrine gitara atliekamas džiazo kūrinys Wes Montgomery „D-natural blues“ (Arr. by Emily Remler (Bb blues))