Sigita ir Mantvydas:

Esame iš Vilniaus. Idėja čia atvykti kilo labai spontaniškai. Vyras švenčia gimtadienį, tad nusprendėme atšvęsti čia. Tikimės be galo gerų įspūdžių. Jau matėme, kad vaizdai be galo įspūdingi. Šventėje dalyvaujame pirmą kartą.

Sigita ir Mantvydas // Jono Valaičio nuotr.

Andžela ir Simona:

Esame sužavėtos. Ilgai nebuvome Klaipėdoje, tad mums tai - didelė pramoga. Instaliacijos viena už kitą nuostabesnės, anksčiau nemačiau nieko panašaus. Gyvename 10 metų Norvegijoje, tad dalyvaujame pirmus metus.

Andžela ir Simona // Jono Valaičio nuotr.

Gintautas:

Šviesų festivalyje dalyvauju antrus metus iš eilės. Čia labai gražu, malonu ir smagu. Kaip matome, šventėje lankosi labai daug žmonių. Švenčiame ir šį festivalį, ir Vasario 16-ąją, tad visi su šypsenomis. Miestas pasipuošė. Tiesa, mano nuomone, praėjusiais metais, nors oras buvo ir subjuręs, buvo gražiau. Galbūt todėl, kad tai buvo pirmasis kartas, kai pamačiau šį grožį.

Gintautas // Jono Valaičio nuotr.

Zosė ir Bronė:

Zosė ir Bronė // Jono Valaičio nuotr.

Labai smagu. Tikrai ne per tamsu. Šviesų festivalyje dalyvaujame antrus metus iš eilės ir esame nenusivylusios. Nėra tokių instaliacijų, kurios labiausiai nustebino - jos visos labai gražios. Ir žmonių daug. Esame labai patenkintos.

Samanta ir Adomas:

Į Šviesų festivalį atvykome pasilinksminti. Esame šilutiškiai, tad draugai aprodė šventę. Žmonių kiekis stebina - toks jausmas, kad vyksta Jūros šventė. Klaipėda visuomet stebina savo įspūdingais renginiais.

Samanta ir Adomas // Jono Valaičio nuotr.