Siekiant sužinoti, ar krūtų implantai iš tiesų žmonėms gerai atpažįstami, Klaipėdos senamiestyje atliktas mini socialinis eksperimentas. Žmonių buvo prašoma užsimerkti, jiems į rankas buvo įdedamas krūtų implantas ir prašoma pasakyti, įvardyti rankose jaučiamą daiktą.

Rezultatai nustebino. Didžioji dalis apklaustųjų, tiek vyrų, tiek moterų iš lytėjimo pojūčio atspėdavo, jog rankose laikomas krūtų implantas. Tačiau buvo ir originalių spėjimu. Vienas vyras rankoje laikomą daiktą prilygino karvės tešmeniui. Kitas – glaudė prie skruosto ir spėjo, jog tai pagalvėlė. Buvo spėjančių, jog tai antistresinis kamuoliukas ar kamuoliukas, pilnas miltų.

Reakcijos atsimerkus ir pamačius rankoje laikomą daiktą taip pat kėlė daug emocijų. Dauguma juokėsi, keletas – nenustebo, o vienas vyriškas net išvydęs rankoje laikomą daiktą nežinojo, kas tai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)