„Tuo pačiu duomenų srauto analizė rodo, kad rytinis pikas, nors ir ženkliai sumažėjęs, išliko. Todėl keisime tvarkaraščius netolygiai: dienos viduryje bus ilgesni intervalai, o važiuojantiems į darbą ir grįžtantiems kol kas esamas reisų dažnis nesikeičia.

Nuo šeštadienio (21 d.) visomis dienom retiname maršrutinių taksi kursavimo dažnį apie 20-25%, vėlyvieji reisai visuose maršrutuose taip pat lieka nutraukti, darbas baigiamas iki maždaug 21 – 21.30 val.

Kol nauji tvarkaraščiai bus paskelbti mūsų Tvarkaraščių skiltyje, keliones planuokite pagal tikro laiko žemėlapį https://m.stops.lt/klaipeda/#klaipeda/map .

Miesto pajėgomis autobusai darbo metu šiuo metu yra nuodugniai dezinfekuojami dviejose vietose – Autobusų stotyje ir Ligoninių miestelyje. Vairuotojai darbdavių ir mūsų įstaigos pastangomis aprūpinami dezinfekciniais skysčiais savo darbo aplinkai valyti.

Šiuo metu analizuojame, kur ryškėja poreikis dažnesniems reisams ar didesnėms talpoms. Siekiame, kad visur ir visais laikais salonai būtų įmanomai vienodai užpildyti. Po vieną žmogų tikrai nevešime, tačiau siekiame protingos keleivių tarpusavio distancijos salone. Primygtinai prašome keleivių, važinėjančių su terminuotaisiais bilietais, nepamiršti pažymėti bilietą. Komposteriai jautrūs, jie nuskaito bilietą net jų nepalietus, tik priartinus. Taip mes matysime įmanomai tikslesnį kelionių vaizdą“, – rašoma paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)