„Žaidimai – svarbiausia pasaulio pažinimo priemonė vaikams, kuri ne tik moko vaikus loginio mąstymo, gilina bendravimo su bendraamžiais įgūdžius, bet ir, neabejotinai, jiems suteikia daug teigiamų emocijų. Kaip socialiai atsakingas prekybos centras nusprendėme šiemet padovanoti klaipėdiečiams ir miesto svečiams erdvę, kur vaikai gali ne tik žaisdami išbandyti pačius populiariausius „Playmobil“ konstruktorius, bet ir praleisti šeštadienius pramogaudami animatorių draugijoje“, - sako Klaipėdos „Banginį“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Pasak PC „Banginis“ atstovaujančios I. Goštautaitės-Gedutės, atsižvelgiant į specialistų rekomendacijas, „Banginyje“ žaidimų erdvė įrengta taip, kad tuo pačiu metu čia galėtų žaisti skirtingo amžiaus vaikai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Playmobil žaidimų erdvė sukurta iš skirtingos tematikos žaidimų stalų ir vitrinų, vaiko ūgio personažų ir figūrų, kad joje įdomiai ir turiningai galėtų žaisti ir mažesni, ir vyresni vaikai. Tikimės, kad rugpjūtį, kai didžioji dalis tėvų rengiasi naujiems mokslo metams, apsipirkimo procesas taps daug paprastesnis – pasirūpinsime vaikų užimtumu ir kokybišku laiko praleidimu“, – sako Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Žaidimų erdvė veikia kasdien iki pat rugpjūčio 30 d., o šeštadieniais, nuo 12 iki 15 val. čia vaikų laukia animatoriai, įvairios pramogos ir dovanos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)