Į gyventojų klausimus atsako Klaipėdos rajono savivaldybės Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus.

Pasak specialisto, Tilto gatvėje darbai vyksta pagal grafiką, nuolat bendraujama su rangovais. Planuojama, kai tik bus galima, leisti eismą Tilto gatve, tačiau tai įvyks ne anksčiau nei rugsėjo viduryje.

Pušų gatvės žiede darbus rangovas planuoja pratęsti rugsėjo viduryje.

„Šiuo metu rangovas įpareigotas prižiūrėti kelio dangą, papildyti žiedą kelio ženklais ir užtikrinti saugų pravažiavimą rekonstruojama dalimi. Kitąmet planuojama baigti likusią Pušų g. dalį, įrengiant dviračių taką, kelio ženklus“, – komentuoja A. Ronkus, pridūręs, kad Kretingos plente dviračių tako įrengimo darbai bus atnaujinti šią savaitę.

„Prašome gyventojų kantrybės. Priekulėje vykdomas didelis projektas, rekonstruojama visa centrinė gatvė, todėl natūralu, kad gali tekti šiek tiek pastovėti prie šviesoforo. Savivaldybės prašymu rangovas šviesoforą reguliuoja atsižvelgdamas į automobilių judėjimą rytais ir vakarais. Pasibaigus darbams visi galėsime džiaugtis nauju, saugiu keliu, tačiau dabar prašome gyventojų kantrybės, nes kito būdo suremontuoti kelią, kad juo dar galėtų važiuoti transportas nėra, eismas turi būti reguliuojamas šviesoforu“, – apie situaciją Priekulėje informuoja Savivaldybės atstovas.