„Šiemet ir artimiausiais metais numatytą intensyvią plėtrą užtikrintai pradėjome Kaune, kuriame jau turime didelį lojalių klientų ratą. Čia vieną po kitos atidarėme dvi parduotuves, sustiprinusias mūsų pozicijas ir greitam bei patogiam apsipirkimui skirtų, nedidelių prekybos centrų segmente. Jų atidarymas taip pat suteikė gerą progą parodyti mūsų galimybes ir lankstumą, kiekvieną dieną siekiant būti arčiau pirkėjo ir suteikiant jam daugiau galimybių apsipirkti“, – sako „Rimi Lietuva“ Prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė.

Laisvės alėjos namas, kuriame įrengta express formato „Rimi“, garsus savo istorija: čia kelis dešimtmečius veikė bankas, prieš tai – legendinė kavinė „Orbita“. „Istorinis pastatas ir jo architektūra kėlė iššūkių ir mūsų parduotuvių įrengimo ekspertams – plėtojamą express formatą turėjome pritaikyti konkrečiai šiai vietai, bet sugebėjome joje įrengti ir pirkėjams pasiūlyti naujausius sprendimus, tarp kurių – savitarnos kasos, salotų ir sušių barai“, – sako I. Miklienė. Pasak jos, visas naujausios „Rimi“ asortimentas pritaikytas skubantiems, užimtiems, patogų ir greitą apsipirkimą vertinantiems pirkėjams.

Didžiąją dalį jų, planuojama, sudarys šalia, Laisvės alėjoje, veikiančių verslo centrų, įvairių organizacijų ir įstaigų biurų darbuotojai, netoliese gyvenantys ir miestą lankantys svečiai, taip pat tame pačiame pastate įsikūrusioje bendradarbystės erdvėje dirbantys žmonės. Čia pat, Maironio gatvėje, duris netrukus atvers ir naujas „Marriot“ tinklo viešbutis, baigiama ir Laisvės alėjos rekonstrukcija, po kurio ši pilnai atnaujinta Kauno erdvė taps dar patrauklesnė tiek šio miesto gyventojams, tiek svečiams.

Jų patogumui naujausioje „Rimi“ įrengtos dvi express ir trys savitarnos kasos. Atsižvelgiant į visus istoriniam pastatui taikomus apribojimus, parduotuvės patalpose įdiegtos naujos kartos šaldymo sistemos, užtikrinančios mažesnes CO2 emisijas, elektros energiją taupantis apšvietimas. Iš viso į naujausią „Rimi“ investuota apie 500 tūkst. eurų, čia sukurta 10 naujų darbo vietų. Be šios ir prieš savaitę duris Kauno autobusų stotyje atvėrusios „Rimi“, šiemet prekybos tinklą papildys dar bent 7 naujos parduotuvės, o iki 2023-ųjų pabaigos jų skaičius sieks 100-ą visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)