Platus tinklas

Lietuvoje nuo 1998 metų pradėjusi veikti prekybos sistema „Tau“. Šiuo metu patogiausiose ir reikalingiausiose pirkėjams vietose jau yra įkūrusi aštuoniolika prekybos centrų ir jie vis plečiasi. Prekybos centras skelbia, kad Pelėdnagiuose bus galima įsigyti ne tik maisto prekių, bet ir higienos priemonių, indų, kitų namų ūkio reikmenų.

Prekybos sistema turi konditerijos, kulinarijos bei mėsos perdirbimo cechus, atitinkančius Europos Sąjungos reikalavimus. Čia bus galima nusipirkti įvairių salotų, mišrainių, pusgaminių, kepinių, mėsos gaminių, kurie idealiai tinka propaguojantiems sveiką gyvenimo būdą.

Pelėdnagiuose atsidarysianti parduotuvė dirbs kasdien nuo 8.00 iki 22.00 val.

Patogi vieta verslui

Pelėdnagių gyvenvietė yra labai patogi prekybininkams vystyti savo veiklą. Seniūnijos kaimai yra strategiškai patogiose vietose.

„Pelėdnagiuose gyventojų nemažėja, o daugėja. Taip pat šalia, vos už šimto metrų, kitoje užtvankos pusėje, yra didžiulė Pašilių gyvenvietė. Ten sodai virsta gyvenamuose rajonu, kuris yra prigludęs prie Pelėdnagių. Ten jau ne tik vasaromis, bet ir nuolat gyvena šimtai žmonių.

Be to, netoliese ir Labūnava, ir kiti aplinkiniai kaimai. Matyt, verslas viską apgalvojęs, čia ir nusprendė įsikurti. Daug žmonių, patogi vieta, gera infrastruktūra, sutvarkyta ir prižiūrėta gyvenvietė, ko daugiau verslui reikia? Džiaugiamės, kad Pelėdnagiai plečiasi. Tai nauda kiekvienam žmogui“, – sakė Pelėdnagių seniūnas Edvinas Pagirskas.