„Tai strategiškai labai svarbi vieta, kurioje visada norėjome būti. Dėl COVID-19 pandemijos gyventojai ypač intensyviai keliauja šalies viduje, todėl magistralė Vilnius-Kaunas-Klaipėda šią vasarą apkrauta kaip niekada. Džiaugiamės pradėję dirbti šiame populiariame poilsiautojų sustojimo taške pakeliui į pajūrį. Kryžkalnis patenka ir į kelią Ryga-Šiauliai-Tauragė-Kaliningradas, todėl visiškai neabejojame šios vietos perspektyvumu“, – sako „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.

Degalinę maždaug 210 kilometre „Circle K“ įrengė iš esmės plyname lauke, įsigijus tinkamą sklypą, rašoma pranešime žiniasklaidai. Iki šiol šioje vietoje degalinės nebuvo, todėl buvo įrengta visiškai nauja infrastruktūra, nuosavomis lėšomis pagal sutartį su Lietuvos automobilių kelių direkcija rekonstruota nuovaža nuo magistralės į degalinę.

233 kvadratinių metrų ploto degalinė išsiskiria erdvumu, kuris šiuo laikotarpiu yra kritiškai svarbus dėl klientų saugumo bei asmeninės erdvės užtikrinimo. „Circle K“ naujoje Kryžkalnio degalinėje vienu metu gali stovėti net 30 automobilių, o viduje valgyti ar gerti sėdėdami – 38 žmonės.

„Siekiame suteikti dar daugiau patogumo savo klientams: pasiūlyti jiems įprastą aukštą aptarnavimo standartą, mėgstamus degalus, prekes ir paslaugas. Degalinė siūlo platų karšto ir šviežio maisto, gėrimų, tarp kurių ir populiarieji „Frozen“ kokteiliai, meniu. Skubantiems vairuotojams sudaryta galimybė negaišti laiko: savitarnos mokėjimo terminalai už degalus įrengti lauke, šalia degalų pylimo kolonėlių“, – teigia S. Mačiukas.

Planuojama, kad artimiausiais mėnesiais šioje degalinėje ims veikti ir galingos elektromobilių įkrovimo stotelės.

Naujoje „Circle K“ Kryžkalnio degalinėje dirba 12 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)