„Maisto pramonės pastatai turi savo projektavimo ir įrengimo specifiką, jiems keliami aukšti higienos reikalavimai. Mūsų komandai teko valdyti proceso dalyvius turinčius labai skirtingą patirtį, ne visuomet susidūrusius su tokių pastatų statybą. Tačiau iššūkiai buvo sėkmingai įveikti - laiku atlikus pakeitimus ir paruošus namų darbus statybos užbaigimo procesas ėjosi tikrai sklandžiai“ teigia UAB „Baltic Engineers” generalinis direktorius Darius Kvedaras.

Anksčiau jau skelbta, kad beveik dviejų hektarų dydžio sklype buvo suprojektuoti trys maisto pramonės komplekso korpusai - administracinis, gamybinis ir katilinės. Planuojama, kad gamykloje dirbs apie 20 administracijos ir 70 gamybos darbuotojų kurie per metus pagamins ir supakuos net 20 tūkstančius tonų drėgno, konservuoto maisto skirto naminiams gyvūnams. Didelė gamybos proceso dalis bus automatizuota modernios įrangos iš Vokietijos ir Danijos dėka.

Kormotech užima 61 vietą tarp TOP-100 gyvūnų ėdalo gamintojų. Įmonė eksportuoja savo produkciją į 30 šalių, tokių kaip Prancūzija, Estija, Olandija, Slovėnija ar Lenkija. Ukrainos rinkoje ši kompanija yra gyvūnų ėdalo pardavimų lyderė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)