Dėl kokių priežasčių ir kokie „Maximos“ planai ateičiai, portalo domėjosi ne vienas skaitytojas. „Parduotuvėlė visgi buvo populiari ir vieta prekybai gera“, – apmaudą liejo pasipirkti nebesuspėję kauniečiai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė, pasibaigus patalpų nuomos sutarčiai, ši „Maximos“ parduotuvė Kęstučio gatvėje nuo sausio 12 dienos yra uždaryta.

„Apgailestaujame pirkėjų, jeigu tai sukėlė nepatogumų ir norime pakviesti juos lankytis kitose artimiausiose „Maximos“ parduotuvėse“, – pridūrė E. Dapkienė.

Pasiteiraus apie „Maximos“ ateities planus ir naujas prekybos vietas Kaune, parduotuvės atstovė teigė šios informacijos komentuoti negalinti.

„Maximos grupės“, kuriai priklauso ir prekybos tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“, išleistos obligacijos yra kotiruojamos NASDAQ Vilniaus bei kitose tarptautinėse biržose, todėl informacija apie investicijų planus konkrečioje šalyje pagal galiojančius teisės aktus pirmiausiai turi būti atskleista per biržą. Dėl šios priežasties detalizuoti plėtros planų 2021 m., deja, negalime.“

Tiesa, į prekybines paskirties patalpų nuomą ar pirkimą Kęstučio g. 55, jau gali pretenduoti visi norintys. Patalpų nuomos skelbimas prieinamas viešai, internete.