„Rietavo g. Kaune uždaryta „IKI“ tinklo parduotuvė. Nuimtos iškabos, smalsu kas bus tame pastate“, – teiravosi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Egidijus.

Susisiekus su „IKI“ Komunikacijos vadove Vaida Budriene, ši patvirtino, kad minėtu adresu parduotuvė užsidarė vasario mėnesio pradžioje, o toks sprendimas priimtas dėl suprantamų priežasčių.

„Jūsų minima parduotuvė nebeveikia nuo šių metų vasario 1 dienos. Priežastys labai paprastos – savo turimo parduotuvių tinklo efektyvus valdymas“, – teigė V. Budrienė.

„Kita vertus, turėsime įvairių naujienų, tačiau šiuo metu, deja, negalime jų atskleisti“, – apie ateities planus komunikacijos vadovė neatviravo.

Užvėrus duris ir ištuštinus patalpas, pastatas atsidūrė pasiekiamas visiems norintiems – į nekilnojamojo turto portalą buvo patalpintas skelbimas su buvusiomis „IKI“ parduotuvės tinklo patalpomis.

Norintiems išsinuomoti prekybos, paslaugų, sandėliavimo, gamybos ir pramonės, ir kt. paskirties patalpas, užimančias 1000 kvadratinių metrų plotą reikės pakloti viso labo 5 tūkst. 500 eurų per mėnesį.