„Pigu.lt“ pirmadienį įsikūrė prekybos centre „Molas“, K. Baršausko g. 66A. Investicijos į beveik 500 kv. metrų ploto patalpas siekia 120 000 eurų, užsakymų atsiėmimo punkte dirba 10 darbuotojų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Dedame visas pastangas užtikrinti, kad prekių judėjimas nesustotų, o gyventojai galėtų saugiai ir patogiai apsirūpinti būtiniausiomis prekėmis. Naujo užsakymų atsiėmimo punkto atidarymas prekybos centre dabar, karantino metu, taip pat padeda vartotojams mažiau rizikuoti ir vienu apsilankymu spręsti visus būtiniausius poreikius: įsigyti maisto prekių, vaistų, maisto į namus ir atsiimti internetu užsakytas prekes“, – sako Dainius Liulys, „Pigu“ generalinis direktorius.

Pasak jo, prekybos centras „Molas“ pasirinktas dėl patogumo klientams. Anksčiau Kaune veikęs bendrovės užsakymų atsiėmimo punktas buvo mažesnis ir ne tokioje patogioje vietoje. Savaitgalį jis uždarytas, ir klientų užsakymai nukreipti į naują vietą.

„Džiaugiamės, kad kauniečių pamėgtame prekybos centre „Molas“ įsikurs ir „Pigu.lt“. Pirkėjai, atėję įsigyti būtiniausių prekių karantino metu, galės taip pat atsiimti ir savo internetu pateiktus užsakymus. Tikimės, kad ateityje, pasibaigus karantinui, naujoji parduotuvė taps klientų traukos tašku, nes numatyta pateikti platų kvepalų, vaikų prekių, elektronikos ir kitų prekių pasirinkimą“, – sako Indrė Januševičiūtė, PC „Molas“ valdytoja.

„Pigu.lt“ planuoja, kad pasibaigus karantinui ir prekybos ribojimams, parduotuvė Kaune pasižymės bene didžiausiu kvepalų ir parfumuotos kosmetikos asortimentu visoje Lietuvoje. Be to, čia veiks išskirtinių, tik „Pigu.lt“ parduodamų vaikų prekių kategorijos prekės ženklų – „Smiki“ ir „Cool Club“ – zona. Taip pat yra numatyta didelė erdvė išmaniems namams: interjero prekėms, elektronikai ir smulkiai buitinei technikai.

„Pasibaigus karantinui, pakviesime į atidarymo šventę, o dabar visą savo dėmesį skiriame klientų ir mūsų darbuotojų saugumui užtikrinti. Įrengėme stiklo pertvaras, darbuotojai aprūpinti pirštinėmis, kaukėmis, patalpos nuolat dezinfekuojamos, po kiekvieno panaudojimo dezinfekuojami ir kortelių skaitytuvai. Imamės visų įmanomų priemonių atstumams tarp klientų užtikrinti, kad jie saugiai ir greitai atsiimtų internetu pateiktus užsakymus“, – pasakoja D. Liulys.

„Pigu“ skaičiuoja, kad nuo karantino pradžios užsakymų skaičius išaugo daugiau nei 100 proc., palyginti su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus. Populiariausios prekės, kurias šiuo metu renkasi klientai, apima sodo prekių (šiltnamiai, aeratoriai, kultivatoriai, vejapjovės), lauko baldų kategorijas. Reikšmingai auga poreikis sporto inventoriui ir laisvalaikio lauke prekėms – batutams, čiuožykloms, smėlio dėžėms, kepsninėms ir paspirtukams.

Tai ne vienintelė nauja parduotuvė, kurią šiemet atidaro „Pigu“, Baltijos šalyse valdanti e. parduotuves „Pigu.lt“, „220.lv“ ir „Kaup24.ee“. Jau kitą savaitę planuojama atverti duris Rygoje, kur „220.lv“ užsakymų atsiėmimo punktas taip pat persikels į vieną didžiausių prekybos centrų.

Šiuo metu trijose šalyse „Pigu“ valdo 8 užsakymo atsiėmimo punktų tinklą, nuosavą terminalų tinklą Vilniuje, kurį netrukus planuojama plėsti. Taip pat šią savaitę pradeda klientus aptarnauti 3 mobiliuosiuose punktuose Alytuje, Marijampolėje ir Mažeikiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)