Atlikėjai, kurie šiuo metu studijuoja VDU universitete ir praktiką atlieka pačiame Kauno muzikiniame teatre, visiškai neatlygintinai sutiko pasiruošti muzikuoti šiai akcijai. Tai labai kilnu ir didelis pavyzdys Lietuvos atlikėjams, kad ne vien geras uždarbis gali praturtinti tavo gyvenimą, rašoma pranešime spaudai.

Labdaros akcijos „Maža dovanėlė – didelė viltis!“ tikslas – atkreipti žmonių dėmesį į socialinį sluoksnį, kuriame apstu ašarų, skausmo, streso, nerimo bei įtampos.

Akcijos kūrėjų komanda nuolat didėja: dabar ją sudaro fotografas, video operatorius, renginio savanoriai, skautai bei kiti geros valios žmonės. Ieškant priemonių renginiui kelios įmonės parūpino palapinę, led apšvietimą, įgarsinimą, viena kareivių bendruomenė atveš 20 l arbatos pavaišinti praeivius. Ši nuolat didėjanti komanda buriasi dėl kilnaus tikslo. Tai Lietuvos žmonės, kurie aukoja savo laiką, išteklius ir resursus visiškai neatlygintinai. Pats renginys reikalauja ir finansų techninei kokybei pagerinti. Renginys finansuojamas iš asmeninių ir bičiulių surinktų pinigų.

Bendradarbiaujant su labdaros ir paramos fondu „Mamų Unija“ akcijos metu bu renkamos aukos onkologinėmis ligomis sergančių vaikų šeimos centro namų statyboms paremti. Akcijos metu bus įrengta „Vienos kėdės istorija“ instaliacija.

Daugiau informacijos – feisbuke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)