„Prisiminiai iš vaikystės kai dar su tėvais važiuodavome į festivalį – puiki atmosfera, muzika ir oras. Bei ilgas vietos automobiliui ieškojimas ir kamščiai atvažiuojant ar išvažiuojant. Dėl to ir siūlome keliauti autobusu. Gali ir su bendraminčiais kelionės metu susipažinti, o ir nereikia galvoti kas vairuos, kas ne. Kulautuvos gyventojai turbūt ir padėkos jei jų kiemai nebus užkimšti kauniečių automobiliais“, – pasakojo UAB „Kautra“ marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Anot vežėjų festivalio dieną autobusai važiuos dvigubai dažniau nei įprastą savaitgalį. „Jei įprastą šeštadienį į Kulautuvą važiuoja septyni reisai, tai festivalio dieną važiuos net penkiolika jų.

Iš ankstesnių metų matome, kad kasmet vis daugiau žmonių palieka automobilius ir kelionę į festivalį renkasi autobusu. Važiuoja šeimos, būna pasiima dviračius ir grįžta su jais“, – pasakojo M. Sakalauskas.

Iš Kauno autobusų stoties į Kulautuvą autobusai pajudės iš 8 aikštelės. Vėliausias autobusas iš Kulautuvos Kauno link pajudės pusė pirmos nakties.

Autobusų stoties inf.