Mugės organizatoriai teigia, kad vienas iš svarbiausių renginio tikslų - suteikti daiktams antrą gyvenimą naujų šeimininkų rankose, tad čia apsilankę lankytojai galės ne tik įsigyti vintažinius daiktus ypatingomis kainomis, bet ir patys juos parduoti. Daugelio namuose guli nenaudojami, bet vis dar puikios būklės daiktai ar drabužiai, kuriuos gaila išmesti, tačiau ne kiekvienas žino kur tokius daiktus dėti, tad ši mugė yra puiki proga tiems, kurie tokių daiktų turi ir nori juos parduoti ar mainyti į kitus, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Organizatoriai pabrėžia, kad šiemet labai lauks ir tų, kurie nori savo gerumu pasidalinti su kitais. Specialiame „VŠĮ Ištiesk pagalbos ranką“ dovanų kampelyje lankytojai galės palikti nereikalingus ir nenaudojamus daiktus, žaislus ar drabužius, kurie bus perduoti labiausiai nepasiturinčioms šalies šeimoms.

„Vintage bazaar“ blusturgyje bus galima rasti visko: nuo močiutės megztų kojinių, į madą grįžtančių retro stiliaus drabužių ir aksesuarų, senovine prabanga alsuojančių baldų iki romantiškų dovanų artimiesiems. Specialius meilės dienos pasiūlymus paruoš antikvarinių interjero detalių bei drabužių salonas „Šapokliak“. Jie lankytojams siūlys romantiškas žvakides jaukiems ir šiltiems namams, Valentino dienos proga dovanoti tinkančius vintažinio stiliaus papuošalus bei rūbus.

„Šapokliak“ salono atstovė Viltė Stabingienė teigia, kad nebūna nei vienos mugės, kad ir pati joje ko nors neįsigytų: „Dažniausiai visi mano pirkiniai nugula į moterišką spintą. Štai pirmajame blusturgyje radau nerealaus grožio sijoną, stilingą rankinę ir auksu dekoruotą veidrodėlį. Radau kai ką ir namams: virtuvės stalą papuošiau vintažine vaza ir įsigijau taip ilgai ieškotą unikalaus dizaino padėklą kavai. Labai laukiu ir šio sekmadienio renginio, kad galėčiau ne tik pati atnaujinti spintą ir namų interjerą artėjant pavasariui, bet ir susipažinti su bendraminčiais ir naujais klientais bei padėti jiems pasiruošti ateinančiam sezonui.“

Antrą kartą rengiamo „Vintage bazaar“| blusturgio organizatoriai teigia, kad tęstinumas jiems yra itin svarbus. Tai yra naudinga ir prekeiviams, ir lankytojams, nes vieni gali „įsidirbti¨ savo vietą, sutikti bendraminčių bei naujų klientų, o kiti gali rasti tai, ko nėra niekur kitur arba patys parduoti ar mainytis namų ir spintos gėrybėmis su kitais.

„Vintage bazaar“ blusturgis vyks vasario 10 dieną, nuo 10 iki 17 valandos, Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)