Renginių metu planuojami eismo organizavimo pakeitimai:

nuo 2021 m. rugsėjo 2 d. 8 val. iki rugsėjo 7 d. 4 val. draudžiamas transporto eismas Gedimino prospekte nuo Šventaragio iki Vilniaus gatvės ( išskyrus renginio dalyvius, turinčius leidimus patekti į renginio teritoriją);

nuo 2021 m. rugsėjo 2 d. 14 val. iki rugsėjo 6 d. 7 val. draudžiamas transporto priemonių eismas Gedimino prospekte nuo Jogailos iki J. Tumo-Vaižganto gatvės (išskyrus renginio dalyvius, turinčius leidimus patekti į renginio teritoriją);

2021 m. rugsėjo 3 ir 4 d. 19 val. 30 min. iki 24 val. draudžiamas transporto priemonių eismas Šventaragio ir T. Vrublevskio gatvėse koncertų Katedros aikštėje metu (išskyrus viešąjį transportą).

Vairuotojų prašome laikytis Kelių eismo taisyklių.

Festivalio rengėjai primygtinai rekomenduoja šventės dalyviams dėvėti kaukes, kai nėra išlaikomas saugus, ne mažesnis kaip 2 metrų atstumas nuo kitų asmenų ar asmenų grupių. Taip pat visiems dalyviams ir žiūrovams būtina žinoti, jog turint viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių (karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.) į renginio vietą nevykti ir renginyje nedalyvauti, o tokius simptomus pajutus renginio metu, kuo greičiau iš jo išvykti.

Kadangi „Sostinės dienos“ tris dienas vyks pačiose atviriausiose miesto erdvėse, siūloma į jas važiuoti patogiausiu būdu – viešuoju transportu, o renginiams pasibaigus vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami grįžti namo naktiniais autobusais.

Primename, kad viešajame transporte būtina laikytis saugumo taisyklių – dėvėti kaukes, stotelėse ir kelionės metu laikytis saugaus atstumo, dezinfekuotis rankas.

Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją