„Barboros“ automobiliai nuo šiol kasdien važiuoja pas pirkėjus ne tik Jonavos mieste, bet ir Šveicarijoje, Baziljonuose, Laukagalyje, Barbolaukyje ir kituose aplink Jonavą esančiuose kaimuose. Skaičiuojama, kad iš viso naujai pradėtoje aptarnauti teritorijoje gyvena apie 30 000 žmonių, rašoma pranešime spaudai.

Internetu užsakytus maisto produktus jonaviškiams „Barboros“ kurjeriai veža iš Kaune esančio prekių surinkimo ir paskirstymo centro.

„Barboros“ paslauga yra gerai žinoma ir rajonuose, kur iki šiol nebuvo galima užsisakyti maisto ir kasdienių prekių internetu. Todėl palaipsniui plečiame aptarnaujamų teritorijų geografiją ir iš didžiųjų miestų pradedame užsakymus vežti į artimiausius rajonus. Iš Vilniaus klientus aptarnaujame iki pat Trakų, Kyviškių ir Nemenčinės, iš Klaipėdos – iki Kretingos, Gargždų ir Lingių, o iš Kauno pasiekiame Zapyškį, Kulautuvą, Karmėlavą, Garliavą, o nuo vasario ir Jonavą“, - sako „Barboros“ komercijos vadovas Andrius Jurgelevičius.

Skaičiuojama, kad „Barboros“ paslaugomis Lietuvoje gali pasinaudoti daugiau nei milijonas gyventojų. Lietuviškas maisto ir kasdienių prekių užsakymų internetu ir pristatymo į namus startuolis taip pat sėkmingai įsitvirtino Rygoje ir Taline.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)