Ingredientai 10–12 triufelių:

  • 70 g kokosų drožlių
  • 50 g džiovintų datulių (mirkytų karštame 80º vandenyje 5–8 min) arba šviežių be kauliukų
  • 30 g migdolų ar lazdyno riešutų sviesto
  • stevijos ekstrakto pagal skonį
  • 1 kokoso pienas
  • žiupsnelis druskos

Gaminimo eiga:

1. Visus ingredientus sutrinti iki vientisos masės. Jei masė per tiršta – įpilti dar šiek tiek kokosų arba migdolų pieno.
2. Formuoti apvalius rutuliukus-triufelius.
3. Apvolioti kokoso drožlėse.
4. Dėti į šaldytuvą 1–2 valandoms (nekantriausiems šį žingsnį galima praleisti).

Šaldytuve galima laikyti 3–4 dienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)