Pilvo riebalai – daugelio moterų problema. Motina gamta mus taip sukūrė, kad šie riebalai bado atveju tarnauja tarsi maisto atsargų sandėlys būsimam kūdikiui, taip pat apsaugo jį nuo traumų. Tačiau kūdikis gimsta ir net spėja paaugti, badas apskritai mums negresia, o pilvo riebalų taip ir nepavyksta atsikratyti.

Ir ko tik nesiima apie dailias formas svajojančios moterys! Alina save sporto klubuose, gadina sveikatą drastiškomis dietomis, tačiau vos spėja pasidžiaugti numestais kilogramais, o jie ir vėl sugrįžta ir dar gausiau.

Tačiau egzistuoja gerokai humaniškesnis ir, svarbiausia, lengvesnis būdas, padėsiantis jei ne galutinai atsikratyti pilvo riebalų, tai bent jau gerokai sumažinti jų atsargas. Tereikia rytais gerti stebuklingas liekninamąsias sultis, ir rezultato ilgai laukti nereikės.

Tai, žinoma, nereiškia, kad visą likusią dieną galima nekontroliuojamai valgyti įvairiausius skanėstus, tokius kaip pyragai, šokoladukai, rūkyti produktai, riebūs ir kepti patiekalai, kitaip tariant, viso to, ko nerekomenduoja dietologai ir kas nusėda mūsų probleminėse zonose, paversdami mūsų nedidelį pilvuką milžinišku pilvu.

Racionalaus valgymo taisyklių, kaip ir fizinio aktyvumo būtinybės dar niekas neatšaukė, tačiau šios stebuklingos sultys padės pagerinti fizinę formą ir viduje, ir išorėje bei suteiks puikų impulsą sportuoti.

Taigi, šioms stebuklingoms sultims paruošti jums prireiks:

  • 1 šviežio agurko
  • 1 stiebo saliero
  • 3 gabalėlių ananaso
  • 1 stiklinės petražolių lapelių

Gaminimas:

Paruošti stebuklingas sultis labai paprasta. Kruopščiai nuplautus ingredientus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite trintuvu. Savo konsistencija sultys primins tirštąjį kokteilį, nes jos geriamos su visais tirščiais, todėl joks vitaminas nenueis perniek! Šių sulčių skonis labai malonus, todėl galima puikiausiai apsieiti be cukraus ir kitų saldiklių – kam jums papildomos kalorijos?

Gerti šias sultis reikia iš ryto nevalgius, iškart vos tik jas paruošėte. Kursas turėtų trukti savaitę. Paskui reikia daryti vieno ar dviejų mėnesių pertrauką. Kadangi sultys pasižymi valomuoju poveikiu, organizmas gali sureaguoti savaip, todėl stebėkite jo reakcijas ir, jeigu kažkas klostosi ne taip, kaip turėtų, ieškokite kitų pilvo riebalų atsikratymo metodų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)