2 porcijoms reikės:

2 Portobelo pievagrybių
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1 česnako skiltelių
mėgstamų žolelių, druskos, pipirų
2 v. š. pomidorų padažo
100 g sūrio
50 g saliamio
6 vyšninių pomidoriukų
picos prieskonių
šviežio baziliko

Gaminimas:

  • Išpjauname grybų kotelius.
  • Alyvuogių aliejų sumaišome su trintu česnaku, žolelėmis, druska ir pipirais. Šiuo mišiniu ištepame grybų vidų.
  • Ant grybų tepame po šaukštą pomidorų padažo, beriame tarkuotą sūrį, dedame pomidoro ir dešros griežinėlius. Pabarstome picos prieskoniais.
  • Įjungiame orkaitės grill režimą ir įkaitiname iki maksimalios temperatūros.
  • Kepame vidurinėje orkaitės lentynoje 8–10 minučių, priklausomai nuo grybo dydžio.
  • Neperkepame, kitaip grybai išleis per daug skysčių.
  • Patiekiame su šviežiu baziliku. Kalnas salotų šalia taip pat nepamaišys.

Skanaus!